مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران گفت: باتوجه به نزدیک شدن به ایام نوروز کلاس آموزشی جهت صنوف رستوران دار، غذا بیرون بر و چلوکبابی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت گچساران برگزار شد.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران گفت: باتوجه به نزدیک شدن به ایام نوروز کلاس آموزشی جهت صنوف رستوران دار، غذا بیرون بر و چلوکبابی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت گچساران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان گچساران؛ مهندس سامان مرادی اظهار داشت: در راستای افزایش آگاهی های بهداشتی شاغلین این صنوف و به منظور پیش گیری از بیماری های منتقله از آب و غذا و رعایت موازین بهداشتی و با توجه به فعالیت کاری بیشتر این صنوف نسبت به بقیه سال در ایام نوروز،این کلاس آموزشی برگزار شد.
وی بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت موادغذایی، بهداشت ساختمان و ابزار کار نیز تاکید کرد.
مهندس مرادی همچنین از شهروندان گچساران خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره رایگان 190 سامانه مشکلات مردمی وزارت بهداشت تماس گرفته تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت پیگیری شود.
به گزارش وب دا: این کلاس آموزشی با حضور بیش از 80 نفر برگزار شد.5


